Hacka de hårdkokta äggen och strimla purjolöken.
Rör ihop ägg, purjolök, strimlad skinka, creme fraiche och majonäs i en skål.
Skär brödet i ganska tjocka skivor, 2-3 cm. Skär inte ända till botten, skivorna ska fortfarande sitta ihop i botten.
Fyll varje skåra med fyllning. Klabbigt men kul...
Strö ev över en god riven ost.
Ställ franskan i mitten av ugnen, det tar 40-50 minuter för den att bli genom varm.
P.S. Om det mot förmodan blir något över är det en perfekt frukost till dagen efter enligt min man.
Kanongott - MEN: Jag tog 3/4 purjo och uteslöt gräslöken helt vilket med facit i hand var ett vettigt beslut. Nästa gång tar jag en halv purjo, skippar gräslöken men tillsätter dijonsenap och örtsalt samt peppar! KANONGOTT i övrigt. Perfekt fredagsmysmat!
Detta måste jag prova. Låter jätte gott :)
Kanongott - MEN: Jag tog 3/4 purjo och uteslöt gräslöken helt vilket med facit i hand var ett vettigt beslut. Nästa gång tar jag en halv purjo, skippar gräslöken men tillsätter dijonsenap och örtsalt samt peppar! KANONGOTT i övrigt. Perfekt fredagsmysmat!
Jättegott bra mys mat !!