Fylld, panerad kycklingfilé

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Yummie!

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 4 soltorkade tomater
  • ½ paket fetaost
  • 4 skivor parmaskinka
  • 1 msk persilja
  • Panering
  • 1 ägg
  • 2 msk vetemjöl
  • 2 msk ströbröd
  • Smör till stekning
  • Kryddor
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Skär ett snitt i kycklingfileerna och fyll dem med mosad fetaost, finhackad soltorkad tomat, parmaskinka och lite persilja. Panera sedan i ägg, mjöl och ströbröd.
    2. Stek tills kycklingen fått fin färg och låt sedan stå i ugnen på 200 C tills den är helt genomstekt.
    3. Supergott till ris eller klyftpotatis. Gärna med en god kall sås, baserad på tex. crème fraiche eller grekisk youghurt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben