Fylld portabellosvamp

Serverar: 4 portioner

Det här är ett himmelskt gott recept, som man kan servera både som förrätt, lättare lunch och som tillbehör till en köttbit. Antalet personer man gör till kan variera från en till hur många som helst. Perfekt helt enkelt.

Ingredienser

  • 4 portabellosvampar
  • 4 skivor lufttorkad skinka lätt strimlad
  • 4 soltorkade tomater strimlade
  • färsk basilika
  • färsk timjan
  • salt
  • svartpeppar
  • 100 g chevreost
  • 25 g parmesanost
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 225 grader. Ta bort foten på svamparna och fyll dem med skinka, soltorkade tomater och färsk basilika och timjan. Krydda med salt och nymald svartpeppar och smula över chevreosten. Riv lite parmesanost över till sist. Stoppa in i mitten av ugnen i ca 15 minuter, tills osten fått gyllengul färg. Servera med en god sallad och ett gott bröd, eller som en "svampburgare".

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben