Serverar: 4 portioner
1. Sätt ugnen på 175°C och blanda samman fläskfärs, ägg och vispgrädde. 2. Strimla aprikoserna, tärna äpplena och finstrimla plommonen. Tillsätt sedan frukten i färsen tillsammans med russinen. 3. Platta ut bogen och stryk på färsen. Rulla sedan ihop den och bind upp den. 4. Dela morot, lök, purjo och selleri i mindre bitar. 5. Bryn köttet runt om i en gryta. Tillsätt sedan grön- och rotsakerna och låt dem brynas med. Häll sedan på vinägern och koka tills nästan all vätska har försvunnit. 6. Fyll då på med viltfonden, koka upp och skumma väl. Lägg sedan i vitlöken och rör ner tomatpurén, vitpepparkornen och enbären. Lägg på ett lock och bräsera det hela i ungefär 50 minuter. 7. Ta upp köttet och linda in det i smörpapper. Sila sedan av fonden och koka ner den tills ungefär 2/3 återstår. Smaka av den med salt och peppar. Gör så här med garnityret: 1. Skär morot och kålrot i stavar, skiva palsternackan och skär purjon i ringar. Koka sedan morots- och kålrotsstavarna i några minuter innan du tillsätter palsternacksskivorna. Låt det hela koka i ytterligare en minut och lägg till slut i purjon och koka upp alltsammans. 2. Häll av vattnet och rör ner smör och vinäger. Smaka av med salt och peppar.