Fyllda cannelloni

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme

En pastarätt som passar både till vardag och till fest

Ingredienser

  • 12 st cannelloni
  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 3 kycklingfiléer
  • 1 msk smör
  • 3 små paprikor i olika färger
  • 4 dl ostsås
  • 3 dl grädde
  • 2-3 dl riven Västerbottenost
  • 3 tomater
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175 grader.
    2. Finhacka lök och vitlök. Skär kycklingköttet och paprikan i små tärningar.
    3. Stek löken mjuk i lite av smöret. Tillsätt paprika och kycklingen och stek klart. Smaka av med salt och peppar.
    4. Fyll cannellonin med kycklingfräset och lägg dem på rad i en ugnsfast smord form.
    5. Tärna tomaterna och lägg över cannellonin och häll därefter över ostsåsen och grädden (blandad) över cannellonin.
    6. Strö över osten och gratinera i ca 40 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben