Fyllda fiskfiléer

Serverar: 6 portioner

Tid: 35 minuter

God och lättlagad.

Ingredienser

  • 700-1000 g fiskfiléer av rödtunga eller rödspätta
  • 1 dl vetemjöl
  • 2 tsk salt
  • 2 krm nymald svartpeppar
  • Smör eller margarin
  • Fyllning
  • 2 hackade gula lökar
  • Smör eller margarin
  • 2 tsk curry
  • 2 msk finklippt dill
  • 3 hårdkokta hackade ägg
  • 5 msk vispgrädde
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 250 grader. Skölj hastigt fiskfiléerna. Vänd dem i mjölet blandat med saltet och pepparn. Stek filéerna hastigt i lite fett. Lägg sedan filéerna på ett fat.
    2. Fräs löken med curryn i lite fett. Blanda ner övriga ingredienser. Lägg hälften av filéerna i en smord ugnssäker form. Lägg på fyllningen. Täck med resten av filéerna.
    3. Gratinera i ugnen ca 10 min. Servera med kokt ris och en sallad .

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben