Fyllda franskbröd

Serverar: 1 portioner

Tid: 20 minuter

Till vickning eller kvällsrätt Receptet är beräknat för 1 person. Går lätt att utöka.

Ingredienser

  • 1 st småfranska
  • 1 hårdkokt ägg
  • 3 ansjovisfiléer
  • ½ gul lök
  • hackad persilja
  • Smält smör till pensling
  • Instruktioner

    Skär av ett lock på brödet. Gröp ur bottnen men låt den vara hel i bottenplattan. Pensla brödet ut och invändigt med smält smör. Hacka ansjovisfiléerna, och ägget samt löken. Löken får fräsa utan att ta färg i panna. Blanda sedan allt tillsammans med persiljan och smaka av. Ev litet salt behövs. Fyll brödet med hacket och ställ i dem i ugnen 225 grader i 8-10 min. Severas genast med t ex öl eller te.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben