Fyllda gröna chilli

Serverar: 10 portioner

Tid: 10 minuter

Fyllda gröna chilli kan ätas till alla huvudrätter som tillägg.

Ingredienser

  • 10 stora gröna chili
  • 1 stor tomat
  • 1 tsk salt
  • 2 tsk kumminpulver
  • 4 msk olja
  • Instruktioner

    1. Blanda salt och kummin väl. Gör ett litet snitt i mitten av chilin. Fyll dem med blandningen. Värm olja i stekpanna, lägg i chilin.
    2. Skär tomaten i tunna skivor, när stekpannan är riktig hett lägger du i tomatskivorna. Vänd chilin då och då. Tomaterna hjälper till chiliskalen att mjukna. När tomaterna är mjuka och chilin stekt runtom är det färdigt att servera, du kan gärna servera tomaterna om så önskas.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben