Fyllda kalvrullader i gräddsås med Calvados

Serverar: 4 portioner

Verkar supergott. Ska testas inom snar framtid

Ingredienser

  • 80 g gul lök , finhackad som bryns
  • 8 (à 20 - 25 g) äppelklyftor som bryns
  • 8 (à 80 g) skivor av kalvinnanlår
  • smör
  • 1/3 kalvfond
  • 2/3 vatten
  • Sås
  • 3 dl av köttskyn
  • 4 dl vispgrädde
  • 2 msk svartvinbärsgelé
  • 1 tsk soja
  • 4 - 5 msk majsenaredning för brun sås
  • 1 - 2 msk calvados
  • Tillbehör
  • inlagd gurka
  • rårörda lingon
  • pressad potatis
  • Instruktioner

    Fördela lök och äpplen över köttskivorna. Rulla ihop och fäst rulladerna med tandpetare. Bryn köttet runtom i cirka 2 minuter. Bräsera rulladerna i kalvfond och vatten i cirka 15 minuter. Ta upp rulladerna. Koka upp skyn, grädden, gelén och sojan. Red av med majsenan som vispas ner direkt i såsen. Smaka av med calvados. Låt koka ett par minuter. Lägg i rulladerna och värm dem försiktigt

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben