Fyllda parmarullar

Serverar: 4 portioner

Parmaskinka med lite godis i.

Ingredienser

  • 4 stora tunna skivor parmaskinka eller 8 mindre
  • 1 avocado
  • ½ äpple
  • ½ rödlök
  • 4 endiveblad
  • 1 tsk pressad citron
  • 1 knippe färsk hackad basilika
  • Salt
  • Peppar
  • Endivesallad
  • Frissésallad
  • Instruktioner

    1. Gröp ur avocadorna och mosa fruktköttet. Skala och hacka äpple och lök. Finstrimla endiven. Blanda avocado, äpple lök endive, citron och basilika. Smaksätt med salt och peppar.
    2. Dela skinkskivorna om de är stora. Fördela fyllningen på skivorna. Lägg några salladsblad som får sticka ut över kanterna. Rulla ihop och lägg två rullar på varje tallrik.
    3. Servera med sprödvarmt bröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben