Fyllda prinskorvar med paprikaris

Serverar: 4-5 portioner

Tid: 20 minuter

Det här tycker mina barn om och jag själv.

Ingredienser

  • 6 port basmatiris
  • 1 kg prinskorvar
  • 200 g riven ost
  • 2 pkt bacon
  • 1 burk krossade tomater
  • 1 finhackad gul lök
  • 3 tsk oregano
  • 1 finackad röd paprika
  • 1 tsk grovmalen svartpeppar
  • ½ tsk salt
  • Instruktioner

    1. Koka riset. Lägg i den hackade paprikan när riset har kokat. Tag kryddor, lök, krossade tomater, osten, oregano och blanda till en röra. Sen tar du prinskorvarna och gör ett snitt på längden. Fyll dem med röran så mycket du kan.
    2. Tag ett bacon och linda runt varje prinskorv, sätt en tandpetare för att hålla ihop dom när du steker korvarna.
    3. De är klara när baconen har fått fin färg. Serveras med paprikariset och en sallad. Ha en kall filsås till eller någon stark tomatsås.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Evia 4 juli 2008

    Detta fick jag hos dej en gång för många år sen. MUMS.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben