Serverar: 4 portioner
Tid: 40 minuter
Rullar av skinkskivor fyllda med purjolök,svamp och paprika i en läcker sås på crème fraiche med smak av paprika och chili.
Sätt på riset. Gör fyllningen - fräs purjo, champinjoner och paprika i lite olja. Smaksätt med chilipulver.Häll på 2-3 msk crème fraiche. Koka broccolin. Fördela fyllningen på skinkskivorna och fäst ihop dem med tandpetare. Får du fyllning över så blanda ner den i såsen. Bryn rullarna några i sänder runt om i olja i en stekpanna. Krydda dem med salt och peppar. Lägg över rullarna i en kastrull. Häll på lite vatten och låt rulladerna eftersteka ca 5 minuter.Tillsätt resten av crème fraichen. Smaksätt med lite soja. Låt rulladerna puttra under lock ett par minuter medan du lägger upp tillbehören.
Fantastiskt gott! En bjudrätt ju. Tack för ett kanonrecept:)
hackade i en hel chili starkt men asgott tack för ett bra recept