Fyllda skinkschnitslar ala viktväktarna

Serverar: 4 portioner

6 p / port.

Ingredienser

  • 8 skinkschnitzlar ca 600 g
  • 1 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 8 skivor salami
  • 100 g mozzarella i små skivor
  • Valfri mängd margarin
  • Instruktioner

    1. Skiva mozzarellaosten. Krydda köttskivorna med salt och peppar. Lägg en skiva salami och en skiva mozzarella på ena halvan av schnitzlarna. Vik den dubbel och fäst med tandpetare. Stek schnitzlarna i margarin, ca 2-3 min på varje sida. Servera med pasta smaksatt med basilika och wokade grönsaker.
    2. Tips! Variera receptet och prova andra fyllningar, t ex 1 msk färskost med gräslökssmak och en tomatskiva.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben