Fyllda tortillasbröd

Serverar: 8 portioner

Tid: 30 minuter

Gott till buffén!

Ingredienser

  • 1 förpackning tortillasbröd, 8 st
  • 2 msk rapsolja
  • Fyllning 1
  • 1 dl grillad paprika på burk
  • 1 rödlök
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • 1 msk olivolja
  • 2 krm salt
  • 1 krm nymald svartpeppar
  • 100 g fetaost
  • 1 dl bladpersilja
  • Fyllning 2
  • 1 mozzarellaost 125 g
  • 4 marinerade soltorkade tomater
  • 100 g parmaskinka
  • 25 g rucolasallad
  • 2 krm nymald svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Fyllning 1: Skala och skiva löken. Blanda den med vinägern, oljan, salt och peppar. Låt marinera ca 10 minuter. Fördela paprika, lök, smulad fetaost och persilja på 2 tortillasbröd. Lägg på ett tortillasbröd på varje fyllning och tryck ihop.
    2. Fyllning 2: Skär osten i skivor. Strimla tomaterna. Fördela ost, tomater, skinka och sallad på 2 tortillasbröd. Krydda med peppar. Lägg på ett bröd på varje fyllning och tryck ihop.
    3. Pensla de dubbla bröden med olja. Grilla eller stek ca 3 minuter per sida. Skär bröden i snibbar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben