Fyllda ubåtar

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Snabbt och enkelt.

Ingredienser

  • 4 st minibaguetter
  • 1 1/2 dl lätt cremè fraiche
  • 1 1/2 dl lättmajonnäs
  • 1 gul lök
  • 1 bit gurka (ca 10 cm)
  • Salt
  • Peppar
  • Isbergssallad
  • 200 g rökt kött eller rostbiff
  • 1 röd paprika
  • Instruktioner

    1. Skär upp baguetten på mitten, men inte helt igenom. 2. Blanda lätt cremé fraiche och lättmajonäs. 3. Rör ner hackad gul lök och hackad gurka. Krydda med salt och peppar. 4. Bottna med lite strimlad isbergssallad i bröden. Häng köttskivorna i rad utmed kanten på båda sidor. 5. Fyll på med en rejäl klick av såsen. 6. Lägg en sträng av hackad paprika över såsen. Servera.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben