Fyllt långbröd

Serverar: 8 portioner

...istället för varma smörgåsar kan du göra ett fyllt långbröd.

Ingredienser

  • 1 formbröd eller långfranska, vitt
  • Matfett
  • 1 burk champinjonstuvning, 200g
  • 200 g kokt eller rökt skinka
  • 1 st ättiksgurka
  • ½ dl klippt persilja
  • 200 g ost, t.ex. herrgård, riven
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 250°.
    2. Skär brödet i skivor men inte helt igenom. Smöra emellan skivorna.
    3. Finhacka skinka, gurka och persilja och blanda med champinjonstuvningen. Bred fyllningen mellan skivorna.
    4. Lägg brödet på en plåt och täck med riven ost.
    5. Ställ in i ugnen tills osten smält och allt fått fin färg.
    6. Servera genast med god dryck till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben