GI - Jordgubbs- och rosenbladsallad

Serverar: 4 portioner

Kcal: 42 Kolhydrater: 9 g Protein: 1 g Fett: 5 g Energifördelning: Kolhydrater: 90 E% Protein: 6 E% Fett: 5 E%

Ingredienser

  • 6 dl jordgubbar
  • 20 rosenblad, eller 1 obesprutad ros
  • 2 msk apelsinskal, grovrivet
  • ½ dl apelsinsaft, färskpressad
  • Instruktioner

    1. Skölj rosen, apelsinen och jordgubbarna.
    2. Skiva jordgubbarna, riv apelsinskal, plocka av fina rosenblad.
    3. Blanda alltsammans och pressa över lite apelsinsaft

    Liknande recept

    4.3
    5 min
    1-2
    7

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben