Glass crisp

Serverar: 6 portioner

Tid: 15 minuter

Enkelt men gott

Ingredienser

  • 50 g smör eller margarin
  • 1 dl farinsocker drykt (ca 85 gr)
  • 1 dl kokosflingor(ca 35 gr)
  • 3 dl cornflakes
  • 2 pkt glass = 1 liter
  • Instruktioner

    Smält matfetet i en kastrull. Rör ner farinsocker tills massan är krämig. Blanda ner kokosflingor och cornflakes. Lägg knappt hälften av blandningen på serveringsfat. Lägg glassen ovanpå med lite av blandningen emmellan. Täck med resten. Låt det hela stå en stund i kylskåpet tills crispen fastnar och glassen blir lagom mjuk att äta. Istället för cornflakes går det bra med rispuffar lycka till !

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben