Smula sönder jästen i en bunke och rör ut med vattnet. Tillsätt fiberhusk, mjölmix, salt och olja. Arbeta ihop till en smidig deg. Jäs degen övertäckt 30 minuter.
Knåda degen lätt och kavla ut direkt på en plåt, smord eller med bakplåtspapper.
Tusen tack för ett toppen recept! Degen var så lättarbetad o min man tyckte den var jättegod. Alla mina glutenintoleranta vänner skall få detta.Tack, tack.
Inga-Britt
lillemee10 mars 2010
hur många grader ska det vara i ugnen?? O.B.S!!!!!! : BROTTOM MED SVAR!!!!!
maddela6215 januari 2011
1 msk fiberhusk?
Måste väl vara 1 tsk?!!
Asahall11 februari 2012
Mycket god pizzadeg med knaprig botten! Orkade inte kladda med två degar så jag gjorde bara en deg - den glutenfria. Mycket godare än den vanliga degen, tyckte vi som äter den andra i vanliga fall. Gräddade i 225 grader i 20 minuter. Detta recept kommer vi att göra hädanefter!
Tusen tack för ett toppen recept! Degen var så lättarbetad o min man tyckte den var jättegod. Alla mina glutenintoleranta vänner skall få detta.Tack, tack. Inga-Britt
hur många grader ska det vara i ugnen?? O.B.S!!!!!! : BROTTOM MED SVAR!!!!!
1 msk fiberhusk? Måste väl vara 1 tsk?!!
Mycket god pizzadeg med knaprig botten! Orkade inte kladda med två degar så jag gjorde bara en deg - den glutenfria. Mycket godare än den vanliga degen, tyckte vi som äter den andra i vanliga fall. Gräddade i 225 grader i 20 minuter. Detta recept kommer vi att göra hädanefter!