glutenfri lasagne

Serverar: 1-2 portioner

även vegetarisk

Ingredienser

  • 3 gula lökar
  • 1/2 roselleri
  • 3 morötter
  • 1 dl röda linser
  • 4 mangoldblad
  • oregano
  • basilika
  • vitlöksklyftor
  • glutenfria lasagneplattor
  • buljong
  • 4 msk maizena
  • 2 dl grädde
  • muskot
  • Instruktioner

    Lök, selleri. morötter, vitlök hackas och grovrivs, de fräses sedan i olivolja.Tillsätt 1 dl vatten och salt. Låt koka tills det är mjukt och smaka av med örter. Blanda ner de kokta linserna i grönsakssåsen. Gör en vit sås på buljong och maizena. Smaka av med muskot och salt. Förväll mangoldbladen. Varva vitsås, grönsakssås, mangoldblad och lasagneplattor i en ugnsform. Grädda i ugnen i 20-30 min i 200 gr.

    Liknande recept

    5
    45 min
    8-10
    1
    1
    1 h 45 min
    9
    4.5
    1 h 30 min
    8-9
    2

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Lasagne
    En av de riktigt klassiska pastarätterna och en välkänd svensk favorit...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben