Glutenfri silviakaka

God glutenfri kaka.

Ingredienser

  • Kakan
  • 2 ägg
  • 2 dl socker
  • 3 dl glutenfri mix
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 dl kallt vatten
  • Glasyr
  • 75 g margarin
  • 1½ dl socker
  • 1 äggula
  • 1 tsk vaniljsocker
  • Instruktioner

    1. Vispa ägg och socker. Rör i glutenfri mix + bakpulver. Rör i vattnet. Smörj en rund form med smör + skorpsmulor. Grädda 30min 175gr. i nedre delen av ugnen.
    2. Rör ihop glasyrer i svag värme tills sockret löst sig. Bred glasyren över den kalla kakan och strö över cocos.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    8-9
    2

    Kommentarer (1)

    Matinga 11 april 2010

    Supergod kaka. Tack för receptet. Gjorde dock 1 1/2 sats vilket passade min avlånga form bättre. Gräddningstiden blev endast 10 min.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben