Glutenfria kokoskakor

Serverar: 50 portioner

Tid: 10 minuter

Ej testat dem själv ännu.

Ingredienser

  • 100 g smör eller margarin
  • 1 dl socker
  • 1 ägg
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 2 dl kokosflingor
  • 3 dl mix (semper fin mix eller lågprotein mix)
  • Instruktioner

    Rör fett och socker vitt och pösigt. Rör ner ägget. Blanda de torra ingredienserna, tillsätt och arbeta till en smidig deg. Dela degen i jämna bitar och rulla dessa till bollar. Lägg dem på plåt med bakplåtspapper. Grädda i 200 grader i ca 10 miuter.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    35
    2
    4.5
    1 h 30 min
    8-9
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben