Små och naggande goda muffins med sötsyrlig topping.
Ingredienser
100 g smör
1 dl socker
3 ägg
1 citron, rivet skal
1 1/4 dl potatismjöl
2 tsk bakpulver
Topping
100 g Philadelphiaost
½ dl florsocker
½ dl hallon
Garnering
12 st hallon
Instruktioner
Sätt ugnen på 225 grader och ställ upp 12 minicupcakesformar i en muffinsplåt eller på en vanlig plåt.
Vispa smör och socker poröst. Tillsätt ägg, ett i taget och vänd sedan ner rivet citronskal, potatismjöl och bakpulver. Häll upp smeten i formarna. Grädda i mitten av ugnen 12-15 minuter och låt sedan svalna.
Rör försiktigt ihop Philadelphiaost och florsocker. Vänd varsamt ner hallonen och häll smeten i en sprits med stjärntyll.
Spritsa upp toppingen på varje cupcake och toppa med ett helt hallon.