Glutenfritt knäckebröd med fröer

Tid: 1 timme 20 minuter

Ett gott och nyttigt glutenfritt knäckebröd med bl.a linfrön som är bra för magen

Ingredienser

  • 4 dl majsmjöl
  • 2 dl solrosfrön
  • 2 dl sesamfrön
  • 1 dl krossade linfrön
  • 1 tsk salt
  • 1 dl rapsolja
  • 5 dl vatten
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 150 grader.
    2. Blanda först de torra ingredienserna och häll sedan i vattnet och oljan, i en köksmaskin eller bakmaskin.
    3. Låt stå och svälla i 10 minuter.
    4. Bred på knäckebrödssmeten tunt på 2 st plåtar.
    5. Sätt in dem i ugnen i timma.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    8-9
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben