Gösfilé i folie

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Det går bra med annan filé, till exempel aborre, torsk eller annan vit fisk.

Ingredienser

  • 4 fiskfiléer av valfri sort
  • Dill
  • Smör till stekning och till folien
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Citron
  • Enköpingssallad
  • 2 dl gräddfil
  • 1 dl majonnäs
  • Pepparrot efter smak
  • Instruktioner

    1. Snabbstek filéerna i het stekpanna i smör, salta och peppra efter smak. Lägg filéerna på ett smörat folieark, droppa på lite citronsaft, klipp på dill och lägg på en klick smör. Vik ihop foliearken lufttätt. Lägg paketen i en långpanna sätt in i ugnen, 250 grader i ca 10 minuter. Foliepaketen skall pösa upp och bli runda.
    2. Enköpingssallad: Blanda gräddfil, majonnäs och smaka av med pepparrot. Salladen bör stå och dra i kylen så smakerna kommer fram.
    3. Servera med grönsaker och pressad potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben