Det går bra med annan filé, till exempel aborre, torsk eller annan vit fisk.
Ingredienser
4 fiskfiléer av valfri sort
Dill
Smör till stekning och till folien
Salt
Vitpeppar
Citron
Enköpingssallad
2 dl gräddfil
1 dl majonnäs
Pepparrot efter smak
Instruktioner
- Snabbstek filéerna i het stekpanna i smör, salta och peppra efter smak. Lägg filéerna på ett smörat folieark, droppa på lite citronsaft, klipp på dill och lägg på en klick smör. Vik ihop foliearken lufttätt. Lägg paketen i en långpanna sätt in i ugnen, 250 grader i ca 10 minuter. Foliepaketen skall pösa upp och bli runda.
- Enköpingssallad:
Blanda gräddfil, majonnäs och smaka av med pepparrot. Salladen bör stå och dra i kylen så smakerna kommer fram.
- Servera med grönsaker och pressad potatis.
Liknande recept
Kommentarer (0)