Goggos tortilla-wraps med kyckling

Serverar: 6-8 portioner

Tid: 30 minuter

Perfekt till fredagsmyset. Uppskattas av hela familjen, även bra bjudmat om man får gäster.

Ingredienser

  • 900 g - 1 kg kycklingfilé
  • 5 dl crème fraiche
  • 40 g tacokrydda
  • 8 små/6 stora tortillabröd
  • 300 g majs på burk
  • 1 röd paprika
  • 1 gul lök
  • Röran ovanpå
  • 5 msk cheddarost
  • 1-2 tsk Santa Maria kryddmix
  • 1 dl crème fraiche/turkisk yoghurt
  • 2 tsk gurkmeja/chilisås
  • Instruktioner

    1. Tina kycklingen något så att den kan skäras i tärningar, bryn löken så att den får lite färg. Skär paprikan i tärningar häll i den sist. Blanda i tacokryddan, crème fraiche och rör om, ta bort stekpannan från plattan och tillsätt paprika och majs. Rulla ihop tortillabröd och lägg på plåt.
    2. Röran ovanpå: Blanda cheddarost med Santa Maria kryddmix, crème fraiche och bred över på tortillabröden. In i ugnen ca 10 min tills osten har smält. Servera med gräddfil, tacosås m.m. In i ugnen på 225 grader ca 10 minuter, eller tills osten har smält.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben