Golf "Take away"

Serverar: 4 portioner

Något enkelt, gott och ätbart att ta med på golfturen eller picnicken.

Ingredienser

  • 200 g pasta, kokt och nedkyld
  • 1½ dl crème fraiche, Karl Johansvamp
  • 1 st rödlök, tunt skivad
  • ½ dl riven parmesanost
  • 12 st cocktailtomater, halverade
  • 200 g grillad kyckling, plockad
  • 4 st tortillabröd
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Blanda pastan med créme fraiche, rödlök och parmesan. Smaksätt med salt och peppar.
    2. Lägg pastasallad i mitten av tortillabrödet, lägg i kyckling och tomat.
    3. Vik in kanterna ordentligt och rulla in i folie.

    Liknande recept

    4.8
    4 h
    12
    25
    4.5
    1 h 30 min
    6-8
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben