Gorgonzolapaj

Serverar: 1-5 portioner

Denna är otroligt populär när man har mottagning t.e.x.

Ingredienser

  • Pajdeg
  • 2 1/2 dl mjöl
  • 100 g smör/margarin
  • 2 msk vatten
  • Fyllning
  • 3 dl riven herrgårdsost
  • 100 g gorgonzola
  • 3 ägg
  • 2 1/2 dl matlagningsgrädde
  • 1krm salt
  • 1krm svartpeppar
  • 1 tsk paprikapulver
  • Instruktioner

    Låt pajdegen vila 30 min i kyl, Grädda 10 min i200 grader, häll i fyllningen. Grädda tills allt stannat och pajen fått fin färg.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    monicadanell 18 december 2008

    Hej anders denna pajen är god kommer att göra den flera gånger tack anders kram/ monica

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben