Gräddkokta köttbullar
Inte mycket att vänta på.
Ingredienser
400 g köttfärs
1 dl rivet vitt bröd
2 dl mjölk
2 msk riven lök
1 tsk salt
1 ägg
3 dl grädde
Instruktioner
Blanda bröd och mjölk låt svälla i 5min.
Stek löken och låt svalna.
Blanda köttfärsen,salt tillsammans med mjölken o ströbrödet,löken,ägg,kryddor.
Rulla köttbullar och stek dom nästan klara.Lägg över köttbullarna i en kastrull och täck med grädde låt sjuda i 5 min så att grädden kokar in lite.
Serveras med potatis eller potatismos
Liknande recept
Ullas mammas köttbullar
5
4-5
Boccadillomacka med köttbullar
40 min
8-10
Nigellas italienska köttbullar
4.4
1 h
6
9
Köttbullar i pepparsås
5
35 min
4
1
Asiatiska köttbullar med äggnudlar och wokgrönt
5
30 min
4
2
Köttbullar i jordnötssås
5
4
2
Köttbullar
4.5
10-16
1
Köttbullar ála Lady och Lufsen
4
3-4
2
Köttbullar
4.5
110
19
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!