Gräddkokta köttbullar

Inte mycket att vänta på.

Ingredienser

  • 400 g köttfärs
  • 1 dl rivet vitt bröd
  • 2 dl mjölk
  • 2 msk riven lök
  • 1 tsk salt
  • 1 ägg
  • 3 dl grädde
  • Instruktioner

    1. Blanda bröd och mjölk låt svälla i 5min.
    2. Stek löken och låt svalna.
    3. Blanda köttfärsen,salt tillsammans med mjölken o ströbrödet,löken,ägg,kryddor.
    4. Rulla köttbullar och stek dom nästan klara.Lägg över köttbullarna i en kastrull och täck med grädde låt sjuda i 5 min så att grädden kokar in lite.
    5. Serveras med potatis eller potatismos

    Liknande recept

    4.5
    10-16
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben