Gratäng med torskrom och räkor
Serverar:
4 portioner
Tid:
35 minuter
Denna rätt tillagar jag ofta
Ingredienser
200 gr räkor
1 burk torskrom ca 400 gr
Smör eller margarin till formen
1 1/2-2 dl vispgrädde
1/2 dl finklippt dill
1 knippe finklippt gräslök
2 msk senap
Instruktioner
Rensa räkorna. Skär torskromen i skivor och lägg dem i en smord ugnssäker form. Lägg räkorna ovanpå
Vispa grädden. Blanda den med dill, gräslök och senap. Bred gräddblandningen över räkor och torskromen.
Gratinera vid 250 grader i ca 10 min. Serveras med kokt potatis, en grönsallad och ett gott bröd.
Liknande recept
Gratäng med räkor och ägg
2-3
Gratäng med rödspätta och räkor
4.8
4-6
4
Avocadocouscous med räkor
2.5
4
1
Fajitas med räkor och avokado
4
4
1
Panang curry med torsk och räkor
4.3
45 min
4
1
MEXI GRYTA / Räkor
3
4
1
Kyckling gratäng med philadelfiaost
4.4
6
6
Förälskade räkor
5
30 min
2
Gratäng med feta och grönsaker
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!