Gratäng med torskrom och räkor

Serverar: 4 portioner

Tid: 35 minuter

Denna rätt tillagar jag ofta

Ingredienser

  • 200 gr räkor
  • 1 burk torskrom ca 400 gr
  • Smör eller margarin till formen
  • 1 1/2-2 dl vispgrädde
  • 1/2 dl finklippt dill
  • 1 knippe finklippt gräslök
  • 2 msk senap
  • Instruktioner

    1. Rensa räkorna. Skär torskromen i skivor och lägg dem i en smord ugnssäker form. Lägg räkorna ovanpå
    2. Vispa grädden. Blanda den med dill, gräslök och senap. Bred gräddblandningen över räkor och torskromen.
    3. Gratinera vid 250 grader i ca 10 min. Serveras med kokt potatis, en grönsallad och ett gott bröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben