Grillad dubbelmacka med crabsticks
Det här är en perfekt liten, god och knaprig munsbit att inleda en middag med. Den kan också serveras som liten supérätt eller lätt lunch. Till en redd soppa passar den utmärkt som tillbehör.
Ingredienser
8 skivor vitt formbröd
Bordsmargarin
300 g crabfish
2 msk hackad dill
1 tsk pressad citronsaft
½ krm kajennpeppar
40 g smör att steka i
Till servering
Blandade sallatsblad
½ knippa rädisor
2 msk olivolja
1 tsk pressad citronsaft
Instruktioner
- Ansa sallatsbladen och riv stora blad i mindre bitar.
- Skär rädisorna i stavar.
- Fördela bladen och rädisstavarna på fyra assietter och droppa över olja och citronsaft.
- Skär bort kanterna på brödskivorna och bred dem med bordsmargarin.
- Grovhacka crabfishbitarna och dillen.
- Blanda crabfish, dill, citronsaft och kajenn.
- Fördela blandningen på brödskivorna.
- Lägg på de resterande brödskivorna som lock och tryck till.
- Stek smörgåsarna gyllenbruna i smör på låg värme. Vänd och stek andra sidan.
- Lägg dem på hushållspapper att rinna av.
- Dela dem mitt itu i trekanter, lägg upp på assietterna tillsammans med salladen och servera genast.
Liknande recept
Kommentarer (0)