Grillad förkokt oxbringa

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme

När jag tröttnade på att göra soppor och grytor av bringan fann jag denna räddning precis lagom till sommaren. Är supergott!

Ingredienser

  • 800 g färsk urbenad oxbringa
  • 1 liter köttbuljong
  • Salt
  • Malen vitpeppar
  • Instruktioner

    1. Koka bringan i buljongen. Den ska kokas mjuk, antingen tills köttet nätt och jämt håller ihop eller till innertemperatur 90°. Det tar ca 1 timme. Kyl gärna under press över natten.
    2. Skiva oxbringan i centimetertjocka skivor. Grilla över grå glödbädd eller i grillpanna. Grilla hastigt cirka 1 minut på varje sida och krydda före servering.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 20 min
    4-6
    9

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben