Grillad frukt med honungsyoghurt

Kanongod.

Ingredienser

  • 1 stor mango
  • 1 medelstor ananas
  • 2 bananer
  • 50 g smör
  • 2 msk finhackad syltad ingefära
  • 2 tsk florsocker
  • 2 tsk pressad citron
  • 2 dl matlagningsyoghurt
  • 1-2 msk honung
  • Instruktioner

    1. Skär mangon och ananasen i klyftor eller stora bitar, bananerna i halvor på längden.
    2. Smält smöret och blanda i ingefära, florsocker och citronsaft. Lägg frukten på grill, pensla med ingefärssmöret i omgångar och vänd fruktklyftorna ett par gånger.
    3. Servera dem med resten av smöret och yoghurt smaksatt med honung.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben