Grillad haluomi med risoni

Serverar: 2 portioner

En enkel och jättegod förrätt.

Ingredienser

  • 250 g haloumi
  • 100 g risoni
  • 2-3 msk röd pesto
  • Rivet skal av ½ citron
  • Smör och rapsolja till stekning
  • 1 avokado
  • 2-3 dl blandade salladsblad, gärna ruccola
  • Citronklyftor till servering
  • Instruktioner

    1. Koka risonin enligt anvisningar på paketet. Häll bort vattnet och rör ner pesto och citronskal. Dela och gröp ur avokadon och skär den i bitar.
    2. Blanda avokado och salladsblad. Pensla osten med smör och rapsoljan och grilla eller stek i ca 4 minuter., vänd några gånger under tiden. Servera genast med risoni och sallad. Pressa citron över osten.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 20 min
    4-6
    9

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben