Grillad kokosfisk
Serverar:
4 portioner
Smart recept där du använder marinaden till sås.
Ingredienser
500 g vit fiskfilé
1/2 tsk salt
2 msk Arla smör-& rapsolja, citron
Marinad
2 1/2 dl Kelda Laga Lätt kokos
1 msk konc kycklingfond
1 tsk riven ingefära
1 pressad vitlöksklyfta
Rivet skal och saft av 1/2 lime
1/2 tsk sambal oelek
Instruktioner
Blanda ihop marinaden i en form.
Dela fisken i portionsbitar och lägg ner i marinaden. Låt stå minst 2 tim i kyl.
Ta upp fisken och torka av den.
Häll marinaden i en kastrull.
Pensla fisken med smör-&rapsolja. Salta.
Grilla fisken i grillhalster över glöd.
Koka upp marinaden och servera till fisken tillsammans med ris blandat med grönsaker.
Tips! Du kan också grilla fisken på en plåt i övre delen av ugnen ca 10 min.
Liknande recept
Åsas grillade grönsaker i foliepaket
5
4
6
Grillad laxfjäril med honung och citron och sås
4.3
4 h 30 min
4
2
Fetaostfylld hel grillad fläskfilé
4.7
4
8
Grillad gourmetburgare
40 min
4
Grillade kycklingspett med hasselbackspotatis, svampsås och grönsallad
Grillad färsbiff med champinjoner
1
25 min
2
1
Grillad kyckling
4.5
1 h 20 min
4-6
9
Grillad chilibiff
4
Grillad lax i paket
25 min
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!