God och enkel, passar bra till potatisgratäng(ta en titt på mitt recept)
Ingredienser
ca 5 Kycklingklubbor eller en hel kyckling
ca 2 matskedar Olja..ca 2 matskedar
1 Vitlöksklyfta
2 tsk Grillkrydda
för en person kan du ta lite av varje dvs lite olja, en halv vitlöksklyfta, ca 1 tsk grillkrydda
Mycket enkelt , och väldigt omtyckt här hemma! Skall göras flera gånger.
Jag gör nästan som du, tinade kycklingdelar får grillkrydda på sig, får ligga o dra in på båda sidor, sen penslar jag med olja, soja o vitlök. In i ugnen med köttsidan upp först, vänder efter 15-20 min o slutar med att bränna på skinnsidan. Så himla enkelt o så gott.
Du säger att kycklingen är klar när den fått en grillad o röd/brun färg på ovansidan. Kycklingsaften ska vara klar vill bara tillägga detta så det inte blir missförstånd, rå kyckling ska man inte äta