Grillad rostbiff med pepparrots-béarnaise

Serverar: 6 portioner

Tid: 1 timme

Mycket mumsigt.

Ingredienser

  • 6 skivor rostbiff
  • 1 msk olja
  • 3 pressade vitlöksklyftor
  • Pepparrots-béarnaise
  • 0,5 dl vinäger
  • 2 salladslökar
  • 2 äggulor
  • 125 g smält smör
  • 1 msk pepparrotsvisp
  • Instruktioner

    1. Skär bort överflödigt fett. Pensla köttet jämt med en blandning av olja och vitlök.
    2. Grilla på varm grill i 6-8 minuter per sida för medelstekt kött.
    3. Häll vinäger och hackad lök i en kastrull. Låt koka upp, sänk värmen och låt sjuda utan lock tills vätskan reducerats till hälften. Ta bort salladslöken och låt svalna.
    4. Kör äggulor och vinäger i matberedare till blandningen är slät. Häll i fräsande varmt smör. Kör tills det är slät. Tillsätt pepparrotsvisp och kör i 30 sekunder.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 20 min
    4-6
    9

    Kommentarer (1)

    mlindeman 24 maj 2009

    mibenfu

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben