Grillad sparrispotatis

Serverar: 4-6 portioner

Gott tillbehör till grillat.

Ingredienser

  • 900 g små sparrispotatisar, gärna Amandina
  • ½ dl rapsolja
  • 3 vitlöksklyftor
  • 1½ tsk salt
  • 1 krm nymald svartpeppar
  • 4 kvistar färsk timjan
  • Instruktioner

    1. Skölj och skrubba potatisen. Blanda den med rapsolja och skalad, krossad vitlök. Salta och peppra.
    2. Fördela potatisen på fyra ark aluminiumfolie. Lägg en timjankvist på varje potatishög. Vik ihop paketet och lägg den på indirekt värme på grillen. Grilltid beror på potatisens storlek, beräkna ca 30 minuter.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 20 min
    4-6
    9

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben