Blodapelsinen gör att det blir en spännande rätt och ett nyfräscht sätt att servera kött.
Både köttet och såsen går att förbereda i god tid innan.
Ingredienser
4 bitar tournedos, á 150g
2 msk smör
2 tsk dijonsenap
½ dl hackad gul lök
Salt
Svartpeppar
1 röd lök
10 små skogschampinjoner
10 cm purjolök (gärna den gröna delen)
4 blad savoykål
1 msk olivolja
1 msk balsamvinäger (gärna krämig)
Salt
Svartpeppar
Maltaisesås
100 g smör
3 hela vitpepparkorn
1 persiljestjälkar
2 msk vatten
2 äggulor
Salt
Vitpeppar
1 blodapelsin
HUR ska jag kunna sila och arbeta med en "lag" på TVÅ MSK vatten???!!! och sedan göra en sås av det...? Det var extremt omöjligt kan jag säga... :(