Grillade and- eller duvbröst

Blir lika gott både med and och duva.

Ingredienser

  • 2 duv- eller andbröst
  • Marinad
  • 1 dl rapsolja, eller annan olja man önskar använda
  • ½ dl soya
  • 2 tsk vitlökspulver eller 1-2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 tsk grovmalen svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Man kan börja med att bulta brösten lite innan man lägger dom i marinaden för att göra dom lite tunnare, speciellt ifall man använder gräsandsbröst som kan vara ganska stora.
    2. Sen blandar man ingredienserna till marinaden i en skål, har inte angett några mått eftersom det är avgörande hur många bröst man tillagar åt gången men gör en marinad så det täcker brösten i skålen i alla fall.
    3. Låt stå i kylskåp ca 1 timme och dra sig, eller hur länge man önskar. Sen är det bara att värma upp grillen.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 20 min
    4-6
    9

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben