Grillade GI-burgare med chilimajonnäs och dijonsenap

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

Denna mat är vanligen starkt kryddad bl.a. ingår chilipeppar.

Ingredienser

  • 4 st quornburgare
  • 8 st AXA Gi-ruta
  • 2 st avokado
  • 1 st rödlök
  • 100 g ruccolasallad
  • 4 skivor cheddar (eng. hårdost)
  • 1 dl majonnäs lätt
  • 2 msk chili spice mix
  • 1 klyfta vitlök
  • 1,5 dl kidneybönor (vita)
  • 2 msk senap (Dijon)
  • 2 msk vinäger
  • Instruktioner

    1. Förbered: Sätt på grillen. Tina quornburgarna. Skala och skiva rödlök i ringar. Skala och finhacka eller mosa vitlök.
    2. Chilimajonnäs: Rör ihop majonnäs, cilipulver och vitlök.
    3. Dijonbönor: Häll bort bönspad och skölj bönorna i kallt vatten. Blanda senap med vinäger och lägg i bönorna.
    4. Burgare: Grilla burgarna. Vänd dem några gånger.
    5. Skala avokado och skiva den. Lägg ostskivor hastigt på grillen, sedan på burgarna. Lägg en Gi-ruta underst och varva sallat, avokado, burgare och majonnäs. Avsluta med Gi-ruta.
    6. Serveras genast med dijongbönor till.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 20 min
    4-6
    9

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben