Grillade grönsaksspett med kryddiga korvar

Serverar: 4 portioner

Grillat är sommarmat.

Ingredienser

  • 2 små gula lökar
  • 2 gula paprikor
  • ½ liten zucchini (ca 100 g)
  • ½ liten aubergine (ca 100 g)
  • 1 ask körsbärstomater
  • 3 vitlöksklyftor
  • 1 msk ostronsås
  • ½ dl olja
  • Instruktioner

    1. Tänd kolgrillen eller sätt på elgrillen. Skala och klyfta löken. Dela och kärna ur paprikan. Skär den i bitar. Dela zucchini och aubergine. Skär i bitar. Varva grönsakerna på spett. Pressa vitlöksklyftorna. Blanda med ostronsåsen och oljan. Pensla spetten.
    2. Grilla korvarna och spetten i 6–8 minuter. Vänd dem flera gånger. Pensla spetten och krydda. Servera gärna med smaksatt keso.

    Liknande recept

    3.4
    1 h 20 min
    2
    11

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben