Skala och hacka rotfrukterna, lägg dessa i en kastrull med vatten. Låt koka ett par minuter tills morötterna är något mjuka.
Hacka baconet i rätt så stora bitar, stek dessa och låt sen svalna på hushållspapper.
Hacka korvarna i medelstora bitar och bryn dessa i grytan. Ta sedan ur dem ur grytan.
Strimla kycklingfiléerna och bryn i fettet från korven. Skala och hacka löken grovt, lägg ned den med kycklingen.
Lägg ned korven, de kokade rotfrukterna samt vattenavkoket från rotfrukterna.
Rör ihop allt i grytan, tillsätt idealmjöl. Häll på grädden. Tillsätt bacon.
Ha i salt, peppar och curry.
Låt småputtra i ca 15 minuter.
Väldigt gott! Alla i familjen tyckte om, både vuxna och barn... och så lätt....
mycket uppskattad rätt av alla i familjen samt vännerna som vi bjöd denna måltid på.
Super gott
Tycker beskrivningen är lite luddigt skriven. Men ska göra grytan nu.
Ska göra denna maträtt imorgon.
Jättegott!
Har använt mig av detta recept flertalet gånger sedan jag la till det och jag rekommenderar den starkt!