Grillade kycklingspett med örtpasta, parmesanost och rädisor

Lätt och god kycklingrätt - servera med fullkornspasta.

Ingredienser

  • 8 Guldfågeln grillade kycklingspett grill
  • 400 g pasta, gärna fullkorn
  • 2 dl grädde
  • 1 vitlöksklyfta, skivad
  • 1 citron, saft och rivet skal
  • 1 liten purjolök, strimlad
  • 10 rädisor, skivade
  • 2 dl blandade örter, t ex dill, persilja och timjan
  • Parmesanost, riven
  • Olivolja
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Koka upp grädden med citron och vitlök och koka ner tills hälften återstår. Lägg i purjolöken och koka ytterligare 2 min.
    2. Koka pastan, blanda den avrunna pastan med grädden och vänd försiktigt i örterna, smaka av med salt och peppar.
    3. Värm grillspetten enligt anvisning på förpackningen.
    4. Lägg pastan och kycklingen på tallrikar och strö över parmesanost och rädisor.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben