Grillade kycklingspett med örtpasta, parmesanost & rädisor

Lägg pastan och kycklingen på tallrikar och strö över parmesanost och rädisor...

Ingredienser

  • 8 färdiggrillade Guldfågeln kycklingspett valfri kryddning
  • 400 g pasta gärna fullkorn
  • 2 dl grädde
  • 1 vitlöksklyfta, skivad
  • 1 citron, saft och rivet skal
  • 1 lite purjolök, strimlad
  • 10 rädisor, skivade
  • 2 dl blandade örter tex dill, persilja och timjan
  • Parmesanost, riven
  • Olivolja
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Koka upp grädden med citron och vitlök och koka ner tills hälften återstår. Lägg i purjolöken och koka ytterligare 2 min.
    2. Koka pastan, blanda den avrunna pastan med grädden och vänd försiktigt i örterna, smaka av med salt och peppar.
    3. Värm grillspetten enligt anvisning på förpackningen.
    4. Lägg pastan och kycklingen på tallrikar och strö över parmesanost och rädisor.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben