Grillat bondbröd med smögenkräm

Serverar: 4 portioner

Gud så gott!

Ingredienser

  • 8 kokta färskpotatisar
  • 3 kokta ägg
  • 1 dl lätt crème fraiche
  • 150 g skalade räkor
  • Dill efter tycke och smak
  • Gräslök efter tycke och smak
  • 2 msk pepparrot
  • 1 vitt bondbröd
  • Salt
  • Peppar
  • Olivolja
  • Instruktioner

    1. Tärna potatisen och grovhacka äggen. Värm detta i panna och tillsätt crème fraiche. Tillsätt finhackad dill och gräslök. Avsluta med räkorna och låt dom bli varma någon minut.
    2. Skär brödet i skivor och grilla det med olivolja så att det blir krispigt. Tillsätt pepparrot och lägg smögenkrämen på brödet och servera med lite sallad.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 20 min
    4-6
    9

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben