Grillspett med chorizo och salsayoghurt

Serverar: 4 portioner

Tid: 6 minuter

Grillat skall det vara

Ingredienser

  • 400 gram fläskfilé
  • 1 msk arla smör- och rapsolja
  • 1 msk kinesisk soja
  • 1 chorizo
  • Salsayoghurt
  • 2 dl Arla matyoghurt
  • 1/2 dl taco sauce
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 2 krm salt
  • Instruktioner

    1. Skär köttet i 1 1/2 cm tjocka skivor. Blanda det med smör-rapsolja och soja i en skål. Skär korven i 1 cm tjocka skivor. Rör ihop salsayoghurten och förbered tillbehören.
    2. Trä upp kött och korv på 4 grillspett eller blötlagda träspett. Grilla runt om över glöd ca 6 minuter. Servera med sås och tillbehör.
    3. Tillbehör Riven lagrad ost, kokta bönor, paprika sallad och tacochips

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Heisjo 9 juni 2009

    Jättegott!! Salsasåsen gjorde jag i 2 styrkor, en till barnen och en till oss vuxna! Kan dock rekommendera att marinera spettet med något som smakar lite mer:-)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben