Grön ärtsoppa med pepparrots-creme fraiché

Serverar: 3 portioner

Tid: 20 minuter

Pepparrots-créme fraichen är pricken över i. Ärtsoppan går snabbt att göra.

Ingredienser

  • 1 st gul lök
  • 1 påse frysta ärtor ca 600 gram
  • 1-2 st grönsaksbuljongstärningar
  • Vatten
  • 1 burk créme fraiche
  • pepparrot på tub efter smak
  • Instruktioner

    1. Hacka löken. Fräs den i en kastrull med lite olja. Löken ska inte få färg. Häll på ärtorna och vatten så det precis täcker. Lägg i buljongtärning. låt koka tills ärtorna är mjuka ca 5 minuter. Mixa.
    2. Blanda pepparrot i créme fraichen.
    3. Häll ärtsoppa i tallrikarna och klicka i créme fraichen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben