Grön kasslergryta

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Lättlagat med kassler och härliga grönsaker i en gräddig gryta med smak av pepparrot.

Ingredienser

  • 400 g kassler
  • 1 purjolök
  • 8 körsbärstomater
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 2 msk riven pepparrot
  • 1 dl hackad persilja
  • ½ tsk salt
  • Instruktioner

    Strimla kasslern. Snitta, skölj och skiva purjolöken. Halvera körsbärstomaterna. Lägg ner purjolöken, kasslern och tomaterna i en vid gryta. Blanda matlagningsgrädde med riven pepparrot, hackad persilja och salt. Häll gräddblandningen i grytan och låt sedan allt koka under lock på svag värme, 5-10 minuter, utan att röra om. Servera med potatis eller ris och en blandad sallad.

    Liknande recept

    4.4
    1 h 10 min
    4-5
    12

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben