Grönärtspannacotta med mango

Serverar: 4 portioner

Prova på en ny, spännande variant av pannacotta!

Ingredienser

  • 1 ½ gelatinblad
  • ½ vaniljstång
  • ½ dl socker
  • 2 dl vispgrädde
  • 0,75 dl mjölk, 3%
  • 100 g Findus gröna ärter tinade
  • 2 mango
  • Säsongens färska bär
  • Instruktioner

    1. Blötlägg gelatinbladen:
    2. Mixa ärter till en slät puré.
    3. Koka vaniljstång, socker, mjölk och grädde. Tillsätt ärtpurén och koka snabbt upp igen.
    4. Stäng av värmen och tillsätt gelatinbladen under omrörning
    5. Häll upp i glas eller formar och låt stelna i ca 2 timmar.
    6. Mixa mango till en puré.
    7. Servera ärtpannacottan med ett lock av mangopuré och dekorera med färska bär.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben