Grönärtspannacotta med mango
Serverar:
4 portioner
Prova på en ny, spännande variant av pannacotta!
Ingredienser
1 ½ gelatinblad
½ vaniljstång
½ dl socker
2 dl vispgrädde
0,75 dl mjölk, 3%
100 g Findus gröna ärter tinade
2 mango
Säsongens färska bär
Instruktioner
Blötlägg gelatinbladen:
Mixa ärter till en slät puré.
Koka vaniljstång, socker, mjölk och grädde. Tillsätt ärtpurén och koka snabbt upp igen.
Stäng av värmen och tillsätt gelatinbladen under omrörning
Häll upp i glas eller formar och låt stelna i ca 2 timmar.
Mixa mango till en puré.
Servera ärtpannacottan med ett lock av mangopuré och dekorera med färska bär.
Liknande recept
Gryta med fläskkött och mango chutney
4.4
4
8
Ricottakräm med mango
4.5
4
Tomatentré med mango
15 min
4
Krydddoftande fläskkarré med mango chutneysås
5
2 h
4
2
Pasta med kassler, mango och champinjoner
3.3
4
2
Kyckling med mango chutney
4.3
30 min
4
36
Turkisk mango
4
GI Kyckling med smak mango chutney
10 min
2
Räkkrans med ris, curry och mango chutney
45 min
4-6
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!